Dopisivanje,sms porukice,slike cura i momaka iz bosne i hercegovine

dopisivanje sms porukicama

LIČNI OGLASI

Momci i djevojke za dopisivanje i upoznavanje

ANKICA,

ANKICA, Mostar, Godište: 23


Ukucaj ANKICA tekst poruke i pošalji na 091610103
Savršena i sama, više sam nego dama, takvog čovjeka tražim da može mi udovolji, a ne samo zadovolji. Vrlo sam vješta u krevetu, volim da primam a i da dajem. Vrela i sočna pica mi je baš moćna, ovako nesto imao nisi, sada imaš priliku da probaš , i da postaneš jebač ako do sad nisi.Voljela bih mi se jave ozbiljni iz cijele Bosne i Hercegovine, ostalo je sve do mene.
sms porukice POGLEDAJTE
PROFIL
Suzana,

Suzana, Prijedor, Godište: 20


Ukucaj suza tekst poruke i pošalji na 091610103
Jahačica bez stajanja, željna tvrdog kurca, pica mi je mala, al bi rado u nju i veća kita stala.Volim kad sam gore da ga lomim, dok lagano mjesam mojom slatkom guzom, a ti se zabavljas sa mojim sisicama. Obožavam sex, chat, želim upoznati momka koji voli isto što i ja, pa da se dobro provedemo.
sms porukice POGLEDAJTE
PROFIL
Jasmina,

Jasmina, Zvornik, Godište: 35


Ukucaj lujka tekst poruke i pošalji na 091610103
Bila sam udata, a muž nije mogao da ispuni moje sexualne želje, vrlo sam perverzna, zahtjevna da me neko dobro pojebe. Volim najviše zguza i u guzu. Izdržljivi i jako napaljeni muškarci iz cijele Bosne i Hercegovine javite se da se dobro zabavimo. Pošalji poruku na chat i doći ćeš mi vrlo brzo u krevet.
sms porukice POGLEDAJTE
PROFIL
Hafa,

Hafa, Jajce, Godište: 19


Ukucaj kris tekst poruke i pošalji na 091610103
Neiskusna sam, hoću putem ovog sms chata da upoznam nekog ko želi da me uči. Uradila sam lijepe slike, očekujem da mi se javljaju samo ozbiljni oni koji žele da me upute u sve tajne sexa. Zbog posla mojih roditelja putujem po cijeloj Bosni i Hercegovini a oni su previše zauzeti a ja se dosadjujem onda,treba mi društvo, mogu kontaktirati svi zainteresovani, nije važno odakle su.
sms porukice POGLEDAJTE
PROFIL

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 Slijedeća >>


DopisivanjeAll right reserved ® 2010 DOPISIVANJE.BA
Uslovi korišćenja sajta