Dopisivanje,sms porukice,slike cura i momaka iz bosne i hercegovine

dopisivanje sms porukicama

LIČNI OGLASI

Momci i djevojke za dopisivanje i upoznavanje

ZESTOKA,

ZESTOKA, Zenica, Godište: 1987


Ukucaj ZESTOKA tekst poruke i pošalji na 091610103
Žestoka sam u svemu, u životu, ljubavi, seksu. Malo je muškaraca koji mogu da zadovolje moje apetite. Volim da me jebeš na javnim mjestima, u parku, restoranu, glasna sam dok me jebeš, dajem sve od sebe da zadovoljim muškarca kad on mene usreći. Napiši mi ukratko nešto o sebi, ne volim da se dopisujem u nedogled, više sam za žestoke akcije. Imam svoj restoran, ako budeš dobar, bićeš moj gost. Čekam tvoj vrući sms.
sms porukice POGLEDAJTE
PROFIL
ZECICA,

ZECICA, Sarajevo, Godište: 1986


Ukucaj ZECICA tekst poruke i pošalji na 091610103
Slikala sam se za Plejboj u Njemačkoj, zato me zovu Zečica. Volim mnogo muškarce, ali i žene. Ako ima neki slobodan par koji voli probat sve što sam spremna, neka se javi. Može prvo i pojedinačno, dok se bolje ne upoznamo. Pičkica mi je obrijana skroz i uvijek sređena, kao stvorena za lizanje. Obožavam da pušim kurac, ako želiš da čuješ kako to radim, samo pošalji vrelu poruku i noć fantazije počinje. Godine nevažne, higijena obavezna.
sms porukice POGLEDAJTE
PROFIL
VUKA,

VUKA, Trebinje, Godište: 1980


Ukucaj VUKA tekst poruke i pošalji na 091610103
Nedavno sam se rastala, moja se jaranica ovdje upoznala sa mnogo muškaraca, pa da oprobam i ja sreću. Radim u jednoj stranoj firmi i malo imam slobodnog vremena za izlaske. Voljela bih upoznat slobodne muškarce, godine nisu bitne, samo da si pravo muško, ako znaš šta to znači. Volim vruće sms poruke, na svaku odgovaram, volim sve u seksu da probam, nemam granica, ni stida. Ako si zauzet, ne brini, jako sam diskretna. Smještaj nije problem, sama sam.
sms porukice POGLEDAJTE
PROFIL
Tenija,

Tenija, Sarajevo, Godište: 26


Ukucaj Tena tekst poruke i pošalji na 091610103
Družila bih se sa muškarcima koji vole zabavu I sex. Volim da izlazim da se družim, dopisujem. Putem smschata upoznala sam mog bivšeg dečka, bili smo tri godine u vezi. Sada sam sama, I spremna da upoznam nekog skim ću moći sve da podijelim, volim veze I avanture, sex zanoć Ili dobar provod nije bitno sve što nam odgovara I što nas zabavlja.
sms porukice POGLEDAJTE
PROFIL

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Slijedeća >>


Dopisivanje

All right reserved ® 2010 DOPISIVANJE.BA
Uslovi korišćenja sajta