Dopisivanje,sms porukice,slike cura i momaka iz bosne i hercegovine

dopisivanje sms porukicama

LIČNI OGLASI

Momci i djevojke za dopisivanje i upoznavanje

BNCURA,

BNCURA, Trebinje, Godište: 1990


Ukucaj BNCURA tekst poruke i pošalji na 091610103
SMS Pošalji SMS
Zovem se Sanela. Momak mi je profesionalni fotograf I ja sam mu omiljeni model. Oboje smo jako perverzni I njegov fetish su moje gaćice I stopala. Ovim putem upoznali bi muškarce I žene koji su spremni da sa nama zaplove u svijet seksualnih perverzija I raznih pomagala. Već smo se upoznali sa nekim parovima, mnogo je lakše konkretno se dogovoriti porukama, jer znamo odmah zašto se javljaš, nego ovako da prilaziš nekom I nudiš grupni sex. U sms poruci navedi sve što voliš, iskustvo, godine, pa idemo dalje.
sms porukice POGLEDAJTE
PROFIL
EVAMODEL,

EVAMODEL, Sarajevo, Godište: 1989


Ukucaj EVAMODEL tekst poruke i pošalji na 091610103
SMS Pošalji SMS
Bolja sam od Mace Diskrecije.Želja mi je da budem fotomodel, a dok ne ostvarim svoj san, ovdje sam stavila slike, možda me neki čikica koji je u svijetu modelinga prepozna kao dobar materijal. Ne ostajem dužna za svaku uslugu koju mi pružiš, ja se odužim u naturi. Volim da isprobam sve u seksu, smatram da je svako novo iskustvo koje muškarac može da pruži jedan plus za mene. Vrhunska ljubavnica, to sam ja.
sms porukice POGLEDAJTE
PROFIL
AIDICA,

AIDICA, Banja Luka, Godište: 1989


Ukucaj AIDICA tekst poruke i pošalji na 091610103
SMS Pošalji SMS
Ja sam samostalna cura, imam svoj stan, auto I malu agenciju za organizaciju vjenčanja, samo mi treba neko da konačno I ja počnem da planiram svoje. Nadam se da ću ovim putem upoznati momka koji je vrijedan, sposoban, nije mamin I tatin sin. Materijalno mi nije najvažnija stavka, niti kako izgledaš, samo da si ozbiljan I pošten. Pusti mi sms, predstavi se, možda si baš ti moja srodna duša. Prednost imaju momci iz Banja Luke I okoline.
sms porukice POGLEDAJTE
PROFIL
JECABL,

JECABL, Banja Luka, Godište: 1964


Ukucaj JECABL tekst poruke i pošalji na 091610103
SMS Pošalji SMS
Ja sam Jelena iz Banja Luke, imam puno iskustva, radila sam kao striptizeta, volim da se skidam, volim da te zadovoljim, mogu da budem I dominantna dama, napaljena matorka, koja nema limita. Pošalji mi sms porukicu sta bi voleo da radim tvom klincu. Može slobodni I zauzeti, svih godina, izgled nije bitan, važno je ono što nosiš među nogama. Veličina kurca možda nije svakoj bitna, ali ja nisam od tih. Javite se obdareni.
sms porukice POGLEDAJTE
PROFIL

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Slijedeća >>


Dopisivanje

All right reserved ® DOPISIVANJE.BA
Uslovi korišćenja sajta | Kontakt