Dopisivanje,sms porukice,slike cura i momaka iz bosne i hercegovine

dopisivanje sms porukicama

LIČNI OGLASI

Momci i djevojke za dopisivanje i upoznavanje

MAZA,

MAZA, Sarajevo, Godište: 22


Ukucaj MAZA tekst poruke i pošalji na 091610103
Zgodna, vatrena, nevaljala. Volim seks, volim da se pokazujem preko kamere, volim kada se napalim do ludila pa svršavam vise puta na dan. Želim putem ovih ličnih oglasa da pronadjem nekog sličnog sebi, koji ce me zadovljavati više puta dnevno. Piši mi vruće porukice u tome uživam, i onda požurim da ti se cijela dam. Zbog posla tatoo majstora putujem po cijeloj Bosni i Hercegovini, a imam vremena izmedju posla da se zabavim, samo mi treba društvo. Javi se.
sms porukice POGLEDAJTE
PROFIL
GARA,

GARA, Sarajevo, Godište: 36


Ukucaj GARA tekst poruke i pošalji na 091610103
Vrela i napaljena za mladje momke , one koji vole mesnate pice, da su izdržljivi i u sexu nezasiti. Moze i par da mi se javi, volim sex sa ženom ,a i moja prijateljica je često spremna da nam pravi društvo. Obožavam sex u prirodi, u autu, na javnim mestima. Za početak pošalji mi sex porukicu, da se lijepo zabavimo.
sms porukice POGLEDAJTE
PROFIL
DINELA,

DINELA, Tuzla, Godište: 32


Ukucaj DINELA tekst poruke i pošalji na 091610103
Željela bih da se upoznam preko ovih ličnih oglasa sa ozbiljnim momkom, godine nebitne. Dosta sam zauzeta poslom, ovaj način upoznavanja mi odgovara, da bih odmah vidjela s kim imam posla. Volim da se slikam gola i da snimke pravimo u toku sexa. Avanturista po prirodi, mogu svakom da ugodim. Svi zainteresovani iz cijele Bosne i Hercegovine mogu se javiti, putujem po cijeloj državi, hoću da nadjem nekog ko će mene dobro da zabavi.
sms porukice POGLEDAJTE
PROFIL
ANKICA,

ANKICA, Mostar, Godište: 23


Ukucaj ANKICA tekst poruke i pošalji na 091610103
Savršena i sama, više sam nego dama, takvog čovjeka tražim da može mi udovolji, a ne samo zadovolji. Vrlo sam vješta u krevetu, volim da primam a i da dajem. Vrela i sočna pica mi je baš moćna, ovako nesto imao nisi, sada imaš priliku da probaš , i da postaneš jebač ako do sad nisi.Voljela bih mi se jave ozbiljni iz cijele Bosne i Hercegovine, ostalo je sve do mene.
sms porukice POGLEDAJTE
PROFIL

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 Slijedeća >>


DopisivanjeAll right reserved ® 2010 DOPISIVANJE.BA
Uslovi korišćenja sajta